Zoekmachine marketing

Uw website wordt beoordeeld op hoe hij geordend is door Google en het design moet corresponderen met de doelgroep. De volgende stap is zoekmachinemarketing. In deze stap wordt bepaald waar de informatie op uw website over moet gaan en waar deze teksten moeten staan. Vervolgens wordt door onze experts bepaald welke informatie het belangrijkste is. Hiervoor worden bekende SEO tools als Moz en Semrush gebruikt. Door gebruik te maken van een SEO tool als Semrush (tip: lees de 100% onafhankelijke review van Semrush - https://www.seomarktplaats.nl/blog/semrush.html - voor uitgebreide informatie van alle SEMRush online marketing tools) krijg je een goed beeld van de mogelijkheden die je met SEO hebt.

Want ook de teksten die uw site staan moeten van een hoog niveau zijn. De tekst moet ook daadwerkelijk over het onderwerp gaan en er worden berekeningen gedaan zodat uw tekst voldoet aan de voorwaarden die Google stelt. Zodoende bieden wij u het totaalplaatje voor het opbouwen van uw website. Of uw website nu over vakantiehuizen gaat of over kleding, de communicatie moet goed zijn. Bezoek bijvoorbeeld het versier portaal www.lovegids.nl voor vrouwen versieren en je ziet een voorbeeld van duidelijke communicatie, of kijk in onze portfolio voor meer voorbeelden.

U kunt contact met ons opnemen met behulp van het contactformulier. U kunt terecht voor extra informatie, aanvraag voor een offerte of vragen om advies.

Kortom: Wie op zoek is naar een professionele op maat gecreëerde totaaloplossing voor zijn of haar website kan moet bij ons zijn. Door onze jaren lange expertise en de mix van jonge professionals met ervaren krachten zorgt voor een geweldig eindresultaat!