HTML, CSS en CMS

Wellicht heeft u er al ooit van gehoord, maar voor velen zijn termen zoals HTML, CSS en CMS nog Abracadabra. Gelukkig zijn wij echte insiders en vallen u dan ook niet lastig met opdrachten in HTML en CSS, wij doen dit voor u! Vervolgens kunt u zelf met uw eigen CMS systeem ( een simpel systeem waardoor u zelf aanpassingen kunt aanbrengen in uw site) aan het werk.

HTML zorgt voor de opbouw van uw site, vervolgens zorgt CSS voor de juiste kleur en lettertype. De structuur die hierin aangebracht wordt is erg belangrijk voor uw vindbaarheid in Google. Wanneer deze code volgens de juiste manier is opgebouwd kan Google de site sneller uitlezen wat resulteert in een betere beoordeling. Gelukkig hebben wij hiervoor echte professionals in huis die weten hoe ze dit moeten doen. Vervolgens kunt u met ons CMS systeem gemakkelijk teksten toevoegen, categorieën aanmaken en stukken wijzigen of verwijderen. Bekijk bijvoorbeeld de webshop Koffie thee plaza, die een zeer herkenbare stijl heeft gekregen. Meer voorbeelden vindt u in onze portfolio.

Laat het HTML en CSS systeem realiseren door onze vakbekwame medewerkers en ga vervolgens zelf geheel risicoloos aan de slag met uw site. U kunt altijd advies aan ons vragen, onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor u klaar!