Ziezo vakantiehuizen: succesvolle implementatie van ecommerce versie

Een nieuw vakantiehuizen initiatief uit de grond stampen in economisch mindere tijden lijkt een lastige opgave, maar Ziezo vakantiehuizen bewijst dat dat toch kan. U kunt direct vakantiehuizen boeken via Vakantiehuis huren online. Met als basis het standaard CMS kon er een goede basis worden gemaakt. Door de zeer open architectuur van de CMS programmateur kon het vakantiehuizen overzicht en de bestel module zeer eenvoudig worden toegevoegd. Ook de klant communicatie en facturatie verloopt vol automatisch. Daarmee is vakantiehuishurenonline.nl een zeer concreet voorbeeld geworden van een succesvolle implementatie van onze CMS software, waarbij direct ook is nagedacht en ruimte is gelaten voor toekomstige ontwikkelingen.

Ziezo Vakantiehuizen heeft een hybride versie van ons CMS, waarbij er gebruik is gemaakt van het standaard e-commerce pakket, maar waarbij er toch grote delen maatwerk zijn gemaakt. Resultaat is een systeem dat gemakkelijk onderhoudbaar is, omdat alle standaard onderdelen volledig los staan van de maatwerk onderdelen. Het grote voordeel hiervan is dat het cms ook in de toekomst altijd volledig up to date gehouden kan worden.

Ervaring heeft geleerd dat succesvolle trajecten vaak op korte termijn zo veel nieuwe ideeen laten ontstaan, dat een open systeem een must is. Bij andere open source ecommerce systemen is deze flexibiliteit er vaak alleen in beperkte mate. Omdat het Ziezo systeem direct geoptimaliseerd is met het ook op toekomstige uitbreiding, waarbij er altijd rekening mee wordt gehouden dat de website ook op gebied van zoekmachine vriendelijkheid, bezoekersvriendelijkheid en html/css technieken naatloos kunnen worden aangepast.

Bij een ecommerce oplossing zijn daarnaast de Internet Marketing kanten natuurlijk enorm belangrijk. De manier waarop social media, bezoekers reviews en overige externe triggers worden aangeboden als alternatieve informatiebron voor bezoekers is van doorslaggevende betekenis geworden. Op de Ziezo vakantiehuizen website zijn deze technieken en mogelijkheden heel ver doorgevoerd wat succes een stuk gemakkelijk realiseerbaar heeft gemaakt.

Ook op zoek naar een soortgelijke oplossing? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via het contact formulier en een van onze consultants zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Of bekijk de website.

< Terug naar overzicht